Frigărui de pui cu bere

de Dana_Retetegg in Pui, 18 Iul 2011 | 4392 vizualizari

 

Acestea sunt frigaruile de sambata, insa azi mai fac o tura. Sunt asa de bune ca nu te poti satura!!! Pe cuvant, trebuie sa le incercati :))

 

INGREDIENTE

  • piept de pui,
  • ardei kapia rosu,
  • ciuperci,
  • sunca de praga,
  • ceapa,
  • dovlecel,
  • sos soia,
  • condimente pt pui si pt gratar,
  • ierburi de provence,
  • bere,
  • sare,
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigărui de pui cu bere:

Pieptul de pui l-am taiat bucati si l-am pus la marinat in sos.

Sosul l-am pregatit din sos soia, condimente pt pui si pt gratar si ierburi de provence.

Am taiat bucati dovlecelul, ardeiul, sunca si ciupercile. Ceapa fiind mai mica am taiat-o in 4 si am scos fiecare strat de invelis.

Betele pt frigarui le-am tinut in apa 2 minute.

Am inceput sa montez frigaruile in functie de preferinte ... unul vrea cu ceapa, altul fara ... etc:), alternand insa legumele si carnea.

Le-am pus pe grill, le-am condimentat cu sare si piper si le-am intors pe toate partile sa se patrunda uniform.

Spre finalul coacerii, le-am stropit cu bere. Atentie la vaporii care se formeaza cand punem berea!

Le-am servit cu salata de ardei copti.

Delicioase!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigărui de pui cu bere" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii