Pulpe de pui cu mustar si cartofi Hasselback

de La Ancuta in Pui, 23 Sep 2011 | 5658 vizualizari

 

Nu mai stiti ce sa gatiti? Va dau o idee de pranz rapid si delicios "de te lingi pe degete".

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 3 linguri mustar
  • 3 linguri ulei de masline
  • 5-6 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare, piper
  • Pentru cartofii Hasselback:
  • 4 cartofi
  • 60 g unt
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu mustar si cartofi Hasselback:

Spalam pulpele si le taiem pe jumatate apoi le condimentam cu sare si piper. Amestecam mustarul cu uleiul de masline, sare, piper, cimbru si usturoiul pisat. Ungem bine pulpele pe toate partile cu amestecul de mustar iar apoi le asezam in tava unsa cu ulei.


Curatam cartofii si ii taiem, lasand baza netaiata. Condimentam cu sare si piper. Amestecam apoi untul moale cu usturoiul pisat, cimbru si sare. Umplem apoi fiecare crestatura cu unt aromat. Puteti folosi ce condimente doriti pentru aromatizarea untului. O alta varianta a cartofilor Hasselback puteti gasi aici.


Punem cartofii in tava alaturi de pulpe si dam la cuptor la foc potrivit, pana se rumeneste putin carnea. Intoarcem pulpele si mai lasam la cuptor pana se rumenesc.


Servim pulpele alaturi de cartofi si salata.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mustar si cartofi Hasselback" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Bucataras Medi 1

27.09.2011, 17:55

grozav de bune..............

La Ancuta 1

27.09.2011, 18:10

Multumesc mult Medi

Lau 1

03.10.2011, 14:04

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui marinate, pe pat de legume (by medi)