Pulpe de pui cu mustar si cartofi Hasselback

de La Ancuta in Pui, 23 Sep 2011 | 6505 vizualizari

 

Nu mai stiti ce sa gatiti? Va dau o idee de pranz rapid si delicios "de te lingi pe degete".

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 3 linguri mustar
  • 3 linguri ulei de masline
  • 5-6 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare, piper
  • Pentru cartofii Hasselback:
  • 4 cartofi
  • 60 g unt
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu mustar si cartofi Hasselback:

Spalam pulpele si le taiem pe jumatate apoi le condimentam cu sare si piper. Amestecam mustarul cu uleiul de masline, sare, piper, cimbru si usturoiul pisat. Ungem bine pulpele pe toate partile cu amestecul de mustar iar apoi le asezam in tava unsa cu ulei.


Curatam cartofii si ii taiem, lasand baza netaiata. Condimentam cu sare si piper. Amestecam apoi untul moale cu usturoiul pisat, cimbru si sare. Umplem apoi fiecare crestatura cu unt aromat. Puteti folosi ce condimente doriti pentru aromatizarea untului. O alta varianta a cartofilor Hasselback puteti gasi aici.


Punem cartofii in tava alaturi de pulpe si dam la cuptor la foc potrivit, pana se rumeneste putin carnea. Intoarcem pulpele si mai lasam la cuptor pana se rumenesc.


Servim pulpele alaturi de cartofi si salata.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mustar si cartofi Hasselback" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Bucataras Medi 1

27.09.2011, 17:55

grozav de bune..............

La Ancuta 1

27.09.2011, 18:10

Multumesc mult Medi

Lau 1

03.10.2011, 14:04

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui la cuptor