Pulpe de pui cu smantana si cus-cus

de Corinuta in Pui, 3 Iul 2010 | 4274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 200 ml smantana
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • 500 g cus-cus
  • 700 ml supa de pui
  • 8 linguri ulei de masline
  • verdeata tocata
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu smantana si cus-cus:

Pulpele de pui se spala si se usuca. Intr-o tigaie se pun 4 linguri ulei de masline la incins, se prajesc pulpele cate 3-4 min pe fiecare parte, apoi se adauga 300 ml supa, sare si piper si se lasa sa fiarba aprox 40min, intorcandu-le din cand in cand.


Intr-o craticioara se pune uleiul ramas la incins in care se prajeste cus-cusul pana se rumeneste invartind din cand in cand. Se adauga restul de supa, sare si piper si se lasa sa fiarba pana isi ia toata supa, apoi se ia de pe foc si se acopera cu un capac.


Se curata si se paseaza usturoiul, se amesteca cu smantana si faina, putina verdeata si o cana cu apa.


Cand pulpele s-au fiert se scot din tigaie si se tin la cald (de ex, pe capacul de la cus-cus). In sosul din tigaie se toarna amestecul de smantana si se fierbe pana se ingroasa invartind mereu, cam 10 min. Se adauga pulpele si se mai lasa putin sa le patrunda sosul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu smantana si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Laly 1

05.07.2010, 00:12

Ce bunatate

Corinuta 1

05.07.2010, 00:32

Laly

babi5 1

07.05.2013, 00:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii si usturoi