Pulpe de pui cu sos de arahide

de silvi0ara in Pui, 25 Feb 2010 | 1395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • 1 carnacior semi afumat
  • 5-6 ciuperci champinion(sau chinezesti)
  • sare si piper dupa gust
  • 1 mana de arahide prajite
  • 4-5 catei de usturoi tocati marunt
  • Pentru sos:
  • 1 lingura unt de arahide
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 2 linguri sos de soia dulce
  • 1 lingura miere
  • un praf de sare si unul de piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de arahide:

Pulpele de pui se spala,apoi se aseaza intr-o tava de iena,sau ce vreti.Se condimenteaza cu sare si piper,se adauga cateii de usturoi taiati marunt,carnatul taiat bucatele si ciprecile taiate in patru.Apoi se pregateste sosul ,amestecand toate ingredientele la un loc si il diluam cu 200ml de apa.Turnam sosul peste pulpe,adaugam si arahidele,apoi acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptorul preancalzit la 200gC pentru 30 de minute.Apoi scoatem tava din cuptor,dam folia la o parte si mai lasam pulpele inca 15-20 de minute sa se rumeneasca frumos.Se pot servi cu o garnitura de taitei din faina de orez,orez simplu sau cartofi natur.Dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de arahide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Teo 1

25.02.2010, 23:36

interesanta, dar nu pot sa incerc pt. ca nu gasesc toate ingredientele!

silvi0ara 1

26.02.2010, 10:48

Teo,se gasesc la noi pe piata tot ce am pus.

susu 1

26.02.2010, 21:45

Foarte bine arata. Eu as degusta ....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor