Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi

de kamy in Pui, 15 Oct 2010 | 3262 vizualizari

 

asta a mancat Sabina azi....s-a strambat cand a vazut pastele mele...dar ea a ..".ingurgitat" azi o gramada de E-uri.....

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 punga Maggi-pui fraged cu usturoi
  • 2 cartofi
  • unt
  • lapte nucsoara
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi:

Am spalat bine pulpele,le-am taiat in doua,le-am sters bine cu un servet absorbant,le-am bagat in punga Maggi,am pus concentratul peste ele,am legat punga ,le-am"haltacarit"bine,am asezat punga cu pulpele intr-o tava,am gaurit punga din loc in loc cu o scobitoare,am introdus tava in cuptorul incins unde am lasat-o 1 ora la foc mic.


Cartofii i-am curatat,i-am taiat cubulete si i-am pus la fiert.Cand au fost fierti,am scurs apa,i-am frecat bine cu mixerul,am adaugat o lingurita de unt,lapte cate putin,pana a ajuns piureul la consistenta dorita si la sfarsit sarea si un praf de nucsoara.


Am facut o salata cu rosii,gogosar si ceapa.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

16.10.2010, 12:23

ieri a fost post dar astazi putem manca si noi................

lilik 1

16.10.2010, 16:36

si cum sigur nu mai ai iti las furcile si merg sa-mi fac

kamy 1

17.10.2010, 19:21

ms si pofta buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi natur cu maioneza si aripioare crocante