Pulpe de pui imbracate in cascaval

de MotanLaOale in Pui, 19 Iun 2016 | 953 vizualizari

 

Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 2 lagaturi ceapa verde
  • 1 capatana de usturoi nou
  • 50ml ulei
  • 200g cascaval
  • vegeta
  • piper
  • boia
  • 100ml vin alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui imbracate in cascaval:

Pulpele se curata, se spala, se taie in doua si se usuca.

Se presara cu vegeta, piper si boia pe ambele parti.

Se pune uleiul intr-o tava, ceapa curatata si taiata rondele si jumatate din cateii de usturoi maruntiti.

Se presara vegeta, piper, boia si se amesteca.

Se pun deasupra pulpele si se stropesc cu putin ulei.

Se pune in tava vinul si apa si se introduce in cuptor pentru 1 ora.

Se intorc pulpele din 15 in 15 minute.

Dupa o ora se scoate din cuptor, se adauga restul de usturoi feliat si se presara pe fiecare pulpa cascaval ras in strat gros.

Se reintroduce in cuptor pentru 15-20 de minute pana se topeste cascavalul si prinde culoare.

Este bun cu orice fel de garnitura.

Eu l-am mancat cu cartofi noi prajiti pe care am pus din sosul din tava.

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui imbracate in cascaval-0
Pulpe de pui imbracate in cascaval-1
Pulpe de pui imbracate in cascaval-2
Pulpe de pui imbracate in cascaval-3
Pulpe de pui imbracate in cascaval-4
Pulpe de pui imbracate in cascaval-5
Pulpe de pui imbracate in cascaval-6
Pulpe de pui imbracate in cascaval-7
Pulpe de pui imbracate in cascaval-8
Pulpe de pui imbracate in cascaval-9
Pulpe de pui imbracate in cascaval-10
Pulpe de pui imbracate in cascaval-11
Pulpe de pui imbracate in cascaval-12
Pulpe de pui imbracate in cascaval-13
Pulpe de pui imbracate in cascaval-14
Pulpe de pui imbracate in cascaval-15
Pulpe de pui imbracate in cascaval-16
Pulpe de pui imbracate in cascaval-17
Pulpe de pui imbracate in cascaval-18
Pulpe de pui imbracate in cascaval-19

COMENTARII (21)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

29.06.2016, 21:48

Multumesc

Zamfira

Zamfira 1

19.07.2016, 08:51

MotanLaOale

MotanLaOale 1

19.07.2016, 10:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!