Pulpe de pui imbracate in cascaval

de MotanLaOale in Pui, 19 Iun 2016 | 1333 vizualizari

 

Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 2 lagaturi ceapa verde
  • 1 capatana de usturoi nou
  • 50ml ulei
  • 200g cascaval
  • vegeta
  • piper
  • boia
  • 100ml vin alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui imbracate in cascaval:

Pulpele se curata, se spala, se taie in doua si se usuca.


Se presara cu vegeta, piper si boia pe ambele parti.


Se pune uleiul intr-o tava, ceapa curatata si taiata rondele si jumatate din cateii de usturoi maruntiti.


Se presara vegeta, piper, boia si se amesteca.


Se pun deasupra pulpele si se stropesc cu putin ulei.


Se pune in tava vinul si apa si se introduce in cuptor pentru 1 ora.


Se intorc pulpele din 15 in 15 minute.


Dupa o ora se scoate din cuptor, se adauga restul de usturoi feliat si se presara pe fiecare pulpa cascaval ras in strat gros.


Se reintroduce in cuptor pentru 15-20 de minute pana se topeste cascavalul si prinde culoare.


Este bun cu orice fel de garnitura.


Eu l-am mancat cu cartofi noi prajiti pe care am pus din sosul din tava.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui imbracate in cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

29.06.2016, 21:48

Multumesc

Zamfira 1

19.07.2016, 08:51

MotanLaOale 1

19.07.2016, 10:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din piept de pui