Pulpe de pui imbracate in cascaval

de MotanLaOale in Pui, 19 Iun 2016 | 1746 vizualizari

 

Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 2 lagaturi ceapa verde
  • 1 capatana de usturoi nou
  • 50ml ulei
  • 200g cascaval
  • vegeta
  • piper
  • boia
  • 100ml vin alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui imbracate in cascaval:

Pulpele se curata, se spala, se taie in doua si se usuca.


Se presara cu vegeta, piper si boia pe ambele parti.


Se pune uleiul intr-o tava, ceapa curatata si taiata rondele si jumatate din cateii de usturoi maruntiti.


Se presara vegeta, piper, boia si se amesteca.


Se pun deasupra pulpele si se stropesc cu putin ulei.


Se pune in tava vinul si apa si se introduce in cuptor pentru 1 ora.


Se intorc pulpele din 15 in 15 minute.


Dupa o ora se scoate din cuptor, se adauga restul de usturoi feliat si se presara pe fiecare pulpa cascaval ras in strat gros.


Se reintroduce in cuptor pentru 15-20 de minute pana se topeste cascavalul si prinde culoare.


Este bun cu orice fel de garnitura.


Eu l-am mancat cu cartofi noi prajiti pe care am pus din sosul din tava.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui imbracate in cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

29.06.2016, 21:48

Multumesc

Zamfira 1

19.07.2016, 08:51

MotanLaOale 1

19.07.2016, 10:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu menta la tigaie