Pulpe de pui in crusta de mustar

de Angelina_Elena in Pui, 15 Aug 2013 | 3130 vizualizari

 

Foarte bune, aromate, cu o crusta usor crocanta, aceste pulpe (alaturi de cartofi natur si o salata de legume) au fost pranzul nostru de astazi!:)

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 3 linguri mustar
  • 3 linguri ulei de masline
  • 6 catei de usturoi
  • patrunjel uscat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de mustar:

Curatam si spalam bine pulpele.


Intr-un bol punem usturoiul pisat, un varf lingurita sare si amestecam bine.


Adaugam apoi mustarul, uleiul de masline si omogenizam.


Condimentam pulpele cu putina sare si piper, apoi le ungem bine, pe o parte si cealalta cu sosul de mustar si usturoi.


Ungem un vas de lut cu unt, asezam pulpele, le acoperim cu o folie de aluminiu si le dam la cuptor pentru 35 de minute, apoi indepartam folia si le lasam sa se rumeneasca frumos.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Angelina_Elena 1

16.08.2013, 15:51

Rocsi

MotanLaOale 1

20.08.2013, 10:57

Angelina_Elena 1

20.08.2013, 15:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert fursecuri cu branza

de Lau 9

ieri la 21:36

Aperitiv triunghiuri cu branza

ieri la 21:16

Desert strudel cu visine, cocos si sirop de artar

de RuxyRux 9

ieri la 20:25

Desert tort cu marshmallows si coacaze

de Lau 9

ieri la 19:20

RETETA RECOMANDATA
Pulpe marinate in maioneza cu busuioc, cu cartofi hasselback