Pulpe de pui in lapte

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 17 Apr 2010 | 7667 vizualizari

 

inventie proprie

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 200 ml lapte dulce
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • un cub de unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in lapte:

spalam bine pulpele si le lasam la marinat in lapte cca 2 ore.

dam la frigider si asteptam cuminti sa treaca cele 2 ore.

apoi punem untul topit intr-un vas termorezistent, condimentam pulpele si le punem in vas, peste ele adaugam laptele si dam la cuptor pt cca 30-40 min, le intoarcem la jumatatea intervalului.

se servesc cu piure si salata.

ies foarte fragede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Dana Cristea - pusikmea 1

20.04.2010, 18:13

ma bucur k ai facut, cand o sa mai fac o sa mai pun si eu cate ceva, atunci am facut pe fuga si asta mi-a venit la indemana, cu lamaie cred k au iesit supr

FlyingRoo 1

22.04.2010, 04:37

Pusik, incerca cu lapte batut - atunci sa vezi fragezime!

Dana Cristea - pusikmea 1

22.04.2010, 09:12

o sa incerc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

Negresa pufoasa cu glazura de ciocolata reteta simpla si gustoasa

pe 15.06 la 14:14

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pui cu scortisoara