Pulpe de pui la gratar

de roxana_simona in Pui, 5 Iul 2013 | 3969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola de pulpe de pui
  • condimete de pui,usturoi,piper alb
  • ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la gratar:

Pulpele de pui se cresteaza, se ung cu ulei de masline si se adauga condimentele.Se lasa la marinat 2 ore in frigider dupa care se pun pe gratar.

Se lasa pe ambele parti sa se faca. Se servesc calde

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu piure