Pulpe de pui umplute

de lilik in Pui, 30 Dec 2010 | 5309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 4 felii de sunca
  • 4 felii de cas(sau cascaval)
  • sare,piper
  • praf de usturoi(sau 2 catei pisati)
  • 2 pahare vin alb
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Cumparam pulpele gata dezosate(sau le dezosam acasa),intindem pulpa si o condimentam apoi punem deasupra 1 felie de cas si una de sunca apoi rulam si legam cu ata sa nu se desfaca.procedam asa cu toate.


luam o tava si punem ulei de masline apoi punem pulpele,le condimentam si presaram pe fiecare putin usturoi,apoi le bagam in cuptorul incins la 200°.


cand incep sa sfaraie(dupa cca 10 min)punem deasupra un pahar cu vin alb si mai lasam asa 15-20 de minute dupa care punem celalalt pahar cu vin.


le intoarcem si la lasam inca 35 de minute cca(trebuiesc intoarse pe toate partile),dar depinde de cuptorul fiecaruia.vedeti cand sunt frumos rumenite pe toate partile si ca sa fiti siguri ca sunt gata faceti o sectiune intr-o pulpa.


cand le servim presaram putin patrunjel verde si punem sos din tava.


servim cu piure de cartofi sau salata.


Pofta buna!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

lilik 1

03.01.2011, 16:41

mersic Nadina

kamy 1

05.01.2011, 13:26

super bune 5f

lilik 1

06.01.2011, 15:48

Kamy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu cartofi la cuptor