Pulpe de pui umplute cu ciuperci

de La Ancuta in Pui, 30 Iun 2011 | 3738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 300- 400 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa verde
  • 4 cartifi
  • 1/2 cutie rosii decojite
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • cimbru
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu ciuperci:

Spalam ciupercile bine. Jumatate din catitate le tocam marunt iar restul le taiem pe jumatate (daca sunt foarte mari se pot taia sferturi).

Taiem ceapa marunt si o punem la sotat in 3 linguri ulei de masline si 3 linguri apa. Adaugam apoi ciupercile taiate marunt si lasam sa fiarba pana scade tot lichidul. Potrivim de sare si piper si adaugam cimbrul.

Dupa ce a scazut toata zeama stingem focul si adaugam patrunjel verde tocat. Dam deoparte pana pregatim carnea.

Spalam bine pulpele si desfacem pielea, lasand-o prinsa doar la un capat. Condimentam carnea cu sare si piper.

Punem umplutura de ciuperci, usor, pe fiecare pulpa iar apoi tragem pielea la loc si presaram putina boia.

Intr-o tava unsa cu ulei punem cartofii curatati si taieti felii mai groase si ciupercile taiate pe jumatate. Adaugam rosiile decojite, cimbru, sare si piper.

Amestecam putin iar apoi asezam pulpele deasupra.

Dam la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc pulpele. Scoatem din cuptor si servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu cartofi crocanti