Pulpe de rata cu piure de capsuni si branza de vaci

de Bucataras Diana in Rata, 12 Mai 2018 | 2029 vizualizari

 

O combinatie inedita si poate considerata de unii ciudata :D dar buna. :P

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de rata
  • zeama de la o lamaie
  • 250 g capsuni
  • 200 g branza de vaci
  • 1-2 legaturi leurda
  • 100 g seminte de dovleac
  • sare
  • piper
  • oregano proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de rata cu piure de capsuni si branza de vaci:

 

Spalam pulpele, le asezam intr-o tava, le saram, piperam si stropim cu zeama de la o lamaie si le lasam la marinat pentru circa jumatate de ora.

Spalam capsunile si le indepartam coditele, apoi le blendam, adaugam branza de vaci si omogenizam. Adaugam semintele de dovleac, leurda tocata, amestecam si potrivim gustul de sare si piper. Asezonam cu oregano proaspat dupa gust si dam piureul la frigider pana sunt gata pulpele.

Dupa ce au stat pulpele la marinat, acoperim tava cu folie de aluminiu le dam la cuptorul preincins la 200 grade C, pentru circa 30 de minute, apoi scoatem folia si le dam iar la cuptor pana se rumenesc, intorcandu-le pe ambele parti si stropindu-le cu zeama din tava.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de rata cu piure de capsuni si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Constelatialeu 1

12.05.2018, 17:23

Ai atentat la bulanul de rata? Dar cu capsunile ce ai avut....

Bucataras Diana 1

12.05.2018, 21:06

Cleme, capsunile se plictiseau singurele...😉

mirela0911 1

13.05.2018, 10:26

Ce combinatie!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de rata cu sos de portocale