Pulpe fripte condimentate cu mancarica de cartofi

de Sidy in Pui, 13 Apr 2012 | 2026 vizualizari

 

Gata cu ciorbele....acum merg si niste pulpite....
Doamne iarta-ma daca va ispitesc ca azi e Vinerea Mare...

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui fierte
  • cite un varf de cutit de:
  • -coriandru
  • - ghimbir
  • - turmenic
  • - piper
  • - boia
  • - usturoi granulat
  • 2-3 cuisoare
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri untura
  • 700 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 100 ml smantana
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe fripte condimentate cu mancarica de cartofi:

Pulpele fierte( date in clocot) se asezoneaza cu condimentele si se pun intr-o craticioara in care adaugam vinul, cuisoarele si untura.Acoperim si lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti dupa care stingem focul.


Curatam cartofii si ceapa. Cartofii se taie cubulete si ceapa marunt. Intr-o cratita incingem uleiul si calim putin ceapa pina devine sticloasa. Adaugam sare, piper si boia, cartofii si apa necesara cat sa acopere cartofii.


Cand cartofii sunt fierti, faina o amestecam cu smantana si putina apa sa se faca un sos pe care il rasturnam peste cartofii ce fierb. Lasam sa dea cateva clocote , stingem focul si presaram apoi patrunjel verde tocat deasupra.


Friptura se serveste alaturi de mancarica de cartofi si o salata de ardei copti.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe fripte condimentate cu mancarica de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

oana_pisicutza16 1

13.04.2012, 19:26

Sim0na 1

13.04.2012, 22:19

iri_iri 1

13.04.2012, 23:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rolls

ieri la 21:45

Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Desert tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de piept de pui cu sos de rosii si cartofi