Pulpe pui cu ceapa verde

de gaby_gabytza in Pui, 6 Iul 2011 | 4795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • 4 cepe verzi
  • 150 ml ulei
  • condimente
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pui cu ceapa verde:

Luam pulpele le curatam, le spalam si le punem intr-o oala cu apa la fiert cu un pic de sare. La mine pulpele au fost din comert, deci le-am taiat in doua, ca erau prea mari.

Intr-o tigaie prajim ceapa taiata, dar fara foi si adaugam carnea fiarta. Dupa aceea punem condimentele si piperul dupa gust. Cam pe la sfarsit cand s-a calit carnea adaugam foile de ceapa taiate marunt ca sa dea o aroma si un aspect mai placut.

Pofta Buna!!! Daca vrem putem face prajeala si cu o lingura de bulion dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pui cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor