Pulpe superioare de pui in sos de ceapa, cu cartofi natur si castraveti murati

de vasimur in Pui, 1 Oct 2017 | 3545 vizualizari

 

O mâncare foarte gustoasă. Cine dorește, poate pune pulpele de pui întregi.
 
Din ingredientele de mai jos au rezultat 4 porții.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de pui
  • 1 ceapă de mărime medie
  • 6-8 căței de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper măcinat
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe superioare de pui in sos de ceapa, cu cartofi natur si castraveti murati:

Se spală bine pulpele. Se curăță ceapa și usturoiul și se spală.

Se taie ceapa mărunt, la fel și usturoiul.

Se toarnă ulei într-o cratiță, se pune ceapa la prăjit, până ce se înmoaie, moment în care se adaugă usturoiul. Se omogenizează și se pun pulpele și se lasă până ce se albesc puțin, pe ambele părți.

Se adaugă apă și se lasă să fiarbă. Se amestecă mereu ca să nu se prindă de fundul cratiței. Când a scăzut apa, se adaugă sare, piper și boia dulce, după gust.

Friptura de pulpe superioare de pui se poate servi cu pilaf de orez, cu cartofi, natur sau piure și cu murături.

TIPS-URI

1

Uleiul să fie încins când puneți ceapa la prăjit

2

Gătiți pulpele la foc mediu spre mic, ca să nu le ardeți

3

Amestecați mereu ca să nu se prindă de fundul cratiței

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe superioare de pui in sos de ceapa, cu cartofi natur si castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Panacris 1

02.10.2017, 22:54

RODIMUR 1

03.10.2017, 08:05

Mihaela, ești tare nostimă cînd scrii despre murături și saramuri...!

vasimur 1

03.10.2017, 17:46

Mulțumesc tuturor bucătărașilor, cu experiență, care au apreciat strădaniile mele!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla