Pulpe superioare de pui in sos de ceapa, cu cartofi natur si castraveti murati

de vasimur in Pui, 1 Oct 2017 | 2112 vizualizari

 

O mâncare foarte gustoasă. Cine dorește, poate pune pulpele de pui întregi.
 
Din ingredientele de mai jos au rezultat 4 porții.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de pui
  • 1 ceapă de mărime medie
  • 6-8 căței de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper măcinat
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe superioare de pui in sos de ceapa, cu cartofi natur si castraveti murati:

Se spală bine pulpele. Se curăță ceapa și usturoiul și se spală.

Se taie ceapa mărunt, la fel și usturoiul.

Se toarnă ulei într-o cratiță, se pune ceapa la prăjit, până ce se înmoaie, moment în care se adaugă usturoiul. Se omogenizează și se pun pulpele și se lasă până ce se albesc puțin, pe ambele părți.

Se adaugă apă și se lasă să fiarbă. Se amestecă mereu ca să nu se prindă de fundul cratiței. Când a scăzut apa, se adaugă sare, piper și boia dulce, după gust.

Friptura de pulpe superioare de pui se poate servi cu pilaf de orez, cu cartofi, natur sau piure și cu murături.

TIPS-URI

1

Uleiul să fie încins când puneți ceapa la prăjit

2

Gătiți pulpele la foc mediu spre mic, ca să nu le ardeți

3

Amestecați mereu ca să nu se prindă de fundul cratiței

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe superioare de pui in sos de ceapa, cu cartofi natur si castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (11)

Panacris 1

02.10.2017, 22:54

RODIMUR 1

03.10.2017, 08:05

Mihaela, ești tare nostimă cînd scrii despre murături și saramuri...!

vasimur 1

03.10.2017, 17:46

Mulțumesc tuturor bucătărașilor, cu experiență, care au apreciat strădaniile mele!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole, de post
  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi noi si otet balsamic de zmeura