Pulpe umplute cu cascaval

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 4 Dec 2010 | 7186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe
  • cascaval
  • felii de hamon
  • carnat uscat de curcan
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe umplute cu cascaval:

Spalam si dezosam pulpele, apoi le condimentam cu sare, piper si cimbru.


Taiem cascavalul felii, carnatul cubulete.


Umplem pulpele cu cascaval, si cu carnatul taiat cubulete, apoi le prindem cu 2-3 scobitori.


Punem pulpele intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei, pe care o dam la cuptor pentru 40 de minute.


La jumatatea intervalului le intoarcem pe cealalta parte si vom pune feliile de hamon deasupra.


Noi am servit alaturi de http://www.bucataras.ro/retete/14409/cartofi-taranesti.html si



http://www.bucataras.ro/retete/4679/salata-de-ardei-copti.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe umplute cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

giuliana 1

06.12.2010, 07:57

MotanLaOale 1

06.12.2010, 10:59

bine arata

Dana Cristea - pusikmea 1

06.12.2010, 17:16

multumesc

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la Crock-Pot

de katty 6

la 14:47

Ciuperci pleurotus in sos cremos

de katty 6

la 14:40

Bors de porc cu  stevie si zucchini

de katty 6

ieri la 19:02

Fasole uscata cu spanac in sos de rosii

de katty 6

ieri la 18:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob usor de pui
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la Crock-Pot

de katty 6

la 14:47

Ciuperci pleurotus in sos cremos

de katty 6

la 14:40

Bors de porc cu  stevie si zucchini

de katty 6

ieri la 19:02

Fasole uscata cu spanac in sos de rosii

de katty 6

ieri la 18:33

RETETA RECOMANDATA
Ostropel cu carne de pasare