Pulpite cu sos de vin si ciuperci

de Rocsi in Pui, 4 Aug 2010 | 2038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 rosie mare
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 10 ciuperci intregi din conserva(sau proaspete)
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei
  • vegeta
  • ulei
  • 1 canita vin rosu
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpite cu sos de vin si ciuperci:

pulpele de pui se taie in doau.


se spala bine de toate surplusurile.


intr-o tigaie se pune putin ulei la incinssi se pun pulpele la rumenit cam 3-4 min.


ciupercile se spala bine se taie felii si le puneti putin si acestea sa se rumeneasca 2-3 min.


acoperiti cu apa apoi ca sa cuprinda pulpitele.


ceapa se curata si se toaca marunt.


morcovul s ecurata si se taie rondele.


rosia se curata de pielita si se taie bucati mai mati.


cam dupa 10 min can d a inceput s afiarba mancare puneti ceapa si morcovul.


mai lasati 5 min sa fiarba si puneti si rosia.


ultimele 10 min adaugati vinul,cu piper,vegeta si boia de ardei.


turnati totul peste pui si mai lasati 10 min.


sper sa va placa..pofta buna......!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite cu sos de vin si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

lili 1

05.08.2010, 12:17

am luat si eu...furcile le-am lasat

silvi0ara 1

05.08.2010, 12:22

Ce aroma buna cred ca are.

Rocsi 1

05.08.2010, 14:17

multumesc lili si silvioara mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu ciuperci