Rafaello

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 8 Mai 2010 | 4502 vizualizari

 

cand eram mica, mama ne facea tot timpul rafaello, mancam pana ne venea rau :D

 

INGREDIENTE

  • un pachet unt ( 200 g)
  • 200 g zahar
  • 200 g lapte praf
  • 200 g nuca cocos
  • esenta de vanilie
  • sucul de la o portocala
  • alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rafaello:

Untul se pune intr-o oala la topit, dupa care adaugam zaharul si le lasam pana se topeste si zaharul.


Dupa ce s-a topit si zaharul adaugam laptele praf, 150 g nuca de cocos, esenta si sucul de portocale si mai punem din nou pe foc cateva minute mestecand continuu.


Lasam compozitia formata pana se raceste bine.


Dupa ce s-a racit formam bilute, iar in mijlocul lor punem cate o aluna, dupa care dam prin nuca de cocos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

nadina73 1

08.05.2010, 23:52

am suflat usurta ,uite la ela scumpa de ea ca sa gandit si la mine,multumesc ela

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 09:26

medi ms frumos, mai cateva prin frigider, te servesc cu mare drag, si sunt mult mai bune acum ca sunt reci

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 09:26

da nadina, ela se gandeste mereu si la tn, nu de alta, dar nu vr sa se ingrase numai ea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
"Bobo Rahela" (gen Rafaello)