Raffaello ~1~

de ionix in Prajituri, 7 Apr 2010 | 3019 vizualizari

 

Am adaptat putin reteta pe care-o faceam pana acum.. o reteta simpla, rapida si foarte gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 500 g unt cu 85% grasime
  • O cana cu nuci uscate si pisate marunt
  • O cana de foi de napolitane pisate
  • 2 cani cu zahar pudra
  • 4 pliculete de zahar vanilat
  • Nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello ~1~:


Untul se lasa la temperature camerei si se rupe in bucatele.


Se pune zaharul si zaharul vanilat iar apoi se pune peste unt.


Se freaca bine pana se topeste zaharul iar apoi se adauga nuca si napolitanele.


Din compozitia rezultata se fac niste mingiute care se dau prin nuca de cocos.


Se dau la frigider pentru a se intari si apoi se mananca.



Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Se foloseste un unt mai gras pentru  ca un unt slab va lasa apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello ~1~" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Dana Cristea - pusikmea 1

07.04.2010, 17:36

f frumoasa poezioara

lia maria 1

12.04.2010, 09:53

vin si eu cu 5 furculite

ionix 1

12.04.2010, 14:33

mersic fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Raffaello