Raffaello

de kristina1993 in Dulciuri, 21 Noi 2014 | 1209 vizualizari

 

simplu si delicios familiei mele le place foarte mult mai ales baiatului meu si e si foarte ieftin

 

INGREDIENTE

  • 400 g lapte condensat
  • 250 g nuca cocos
  • Decor
  • 100 g nuca cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Se toarna laptele condensat intr-un castron si se adauga nuca de cocos peste. Se amesteca cu o lingura, daca vi se pare prea moale mai adaugati putin cocos. Se lasa 5 minute sa stea, apoi formati bilute pe care le dati prin nuca de cocos. Eu am folosit si cacaoa, am facut cateva si cu cacaoa, e foarte bun.

Mi-au iesit in jur de 30 de bucati

 

 

TIPS-URI

1

eu am folosit lapte condesat facut de mine

COMENTARII (4)

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

21.11.2014, 22:17

mihaelar63

mihaelar63 1

21.11.2014, 22:58

Chiar ca sunt simple de preparat . Merge la favorite . Sunt fan -cocos

MotanLaOale

MotanLaOale 1

21.11.2014, 23:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!