Raffaello

de lira in Dulciuri, 11 Iul 2010 | 7806 vizualizari

 

Raffaello imi amintesc mereu de copilarie. Nu spun mai mult....

 

INGREDIENTE

  • 150 g margarina
  • 200 g unt
  • 150 g zahar
  • 200 g + 50 g nuca de cocos
  • 150 g lapte praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Margarina se taie bucati. Untul eu l-am bagat 20 sec. la microunde, dupa care le punem in robot.


Adaugam zaharul, laptele praf si cocosul si mixam compozitia. Din cocos punem doar 200 g, restul il pastram sa dam bilele de raffaello din el.


Compozotia rezultate o dam la frigider pentru aproximativ o ora sa se intareasca putin untul.


Formam bile de marimea unei nuci pe care le dam prin nuca de cocos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

lira 1

12.07.2010, 10:53

pai eu asta e reteta care o am de raffaello, daca vrei poti sa te uiti si la alte variante pe internet, Sunt care au si foi de napolitane..... si pe langa margarina dulce mai este si lapte praf

Anna0727 1

13.07.2010, 22:35

super buna reteta....mai ales ca in curand va fi ziua mea,pe 27.07. cu siguranta voi merge pe mana ta
inca o odata multumesc pentru reteta

lira 1

13.07.2010, 22:50

Anna draga mea iti doresc La multi ani! de pe acum si toata fericirea din lume. Sa ai alaturi persoane care te iubesc ... si o portie de Raffaello

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rolls cinnabon - melcisori cu scortisoara