Rasol alb de vitel cu sos

de Oana in Vita, 31 Oct 2009 | 14121 vizualizari

 

O friptura frageda si foarte aromata, servita alaturi de piure de cartofi si morcovi.

 

INGREDIENTE

  • un rasol alb de vitel- 500g
  • o ceapa
  • cativa catei mari de usturoi
  • o cana cu soc de rosii
  • un pahar cu vin alb
  • sare
  • piper
  • o lingurita boabe de ienibahar
  • foi de dafin
  • busuioc
  • cimbru
  • boia dulce
  • putin ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol alb de vitel cu sos:

Carnea se curata de pielite, se spala si se taie rondele de grosimea unui deget. Se aseaza intr-un vas de iena, se condimenteaza dupa gust cu toate ierburile, se pune uleiul de masline, vinul si o cana cu apa. Se acopera si se pune la cuptor pana scade putin si se inmoaie carnea, cam 40 de minute. Ceapa se curata si se taie solzisori, iar usturoiul se curata sis e taie cuburi mici. Se scoate vasul din cuptor, se pun ceapa si usturoiul, sucul de rosii si se mai pune la cuptor 30 de minute, la foc potrivit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol alb de vitel cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Oana 1

31.10.2009, 22:15

Gaby...poti sa vii, dar nu mai e S-a papat rapid tot!

Oana 1

07.11.2009, 22:03

Da, Schumitza, cum sa nu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

7630 puncte

Rocsi

7550 puncte

anca_rm

7200 puncte

oanapl

6290 puncte

Valclaudia

6150 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert bomboane Raffaello
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 29

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!