Rasturnata cu pere

de jolygina in Prajituri, 6 Noi 2011 | 2607 vizualizari

 

cred ca weekend-ul acesta a fost al dulciurilor ,
ieri am facut aceasta tarta si azi clatite pentru ca s-a terminat foarte repede

 

INGREDIENTE

  • 3 -4 pere 
  • scortisoara
  • 10 linguri de zahar pentru caramel
  • 5 oua 
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri de faina
  • 5 linguri de ulei 
  • un praf de copt
  • zahar vaniliat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasturnata cu pere:

Caramelizam zaharul in tava ca la crema de zahar ars si il intindem pe pereti tavii foarte bine dupa care ne apucam sa curatam perele .


Le taiem in jumatate ,le scoatem samburii si le punem cu fata taiata in sus .


Punem un praf de scortisoara peste pere dupa care ne apucam de pandispan .


Amestecam bine albusurile cu un praf de sare ,adaugam galbenusurile ,apoi zaharul ,uleiul ,praful de copt si faina si zaharul vaniliat .


Cand am terminat pandispanul il punem usor peste pere si punem tava la cuptor timp de circa 30-45 de minute .


Incercam pandispanul cu scobitoarea sa vedem daca este facut apoi scoatem prajitura din cuptor .


Lasam sa se raceasca cam 10-15 minute si rasturnam prajitura pe un platou.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasturnata cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Cris2711 1

11.12.2011, 18:40

La multi ani

Cris2711 1

31.12.2011, 16:19

An nou Fericit draga mea

jolygina 1

07.01.2012, 10:38

multumesc tuturor pentru urari va pup dulce pe toti de pe acest sait

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu pere