Ratatouille

de Raisha in Mancaruri de legume, 17 Oct 2013 | 5246 vizualizari

 

O mancare satioasa, gustoasa si in acelasi timp sanatoasa! Ce-i drept reteta am incercat-o asta vara cand erau legume din belsug dar sper sa va inspire daca doriti sa o incercati vreodata. :-)

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 2-3 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 2 rosii
  • verdeata 1 lingura
  • bulion 2 linguri
  • sare, piper, cimbru 1 lingurita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille:

Vinetele si dovleceii se spala, se curata și se feliaza. Bucățile de vânătă se săreaza și se lasa putin la scurs de sucul amar. 

In tigaie incingem ulei si calim bucațile de vinete, pana devin usor moi. Le scoatem pe o farfurie si procedam la fel cu dovleceii. Se călesc pana devin aurii, apoi ii scoatem pe o farfurie. Calim putin si ceapa, morcovul, ardeiul. 

Intr-un vas punem legumele si rosiile taiate felii, bulionul, sare, piper, cimbru și verdeata. Dam totul la cuptor pentru aproximativ 40 minute ca legumele sa fie patrunse, putin rumenite si zeama sa scada. Servim cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ratatouille