Ravioli cu sos de lamaie

de Bya Ralu in Paste, 18 Noi 2014 | 1444 vizualizari

 

Ravioli cu crema de scampi e fiori di zucca(ravioli cu crema de peste si flori de dovlecel) ,e excelenta reteta,sa o incercati.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de ravioli cu scampi si fiori di zucca
  • 2 cepe mici
  • coaja de la o lamaie
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • 30 ml coniac
  • sare/piper
  • frunze de busuioc proaspete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu sos de lamaie:

Apa se pune pe foc,cand incepe sa clooteasca se pune sare si pastele,se lasa cat scrie pe ambalaj.

Intre timp se prepara sosul,taiem ceapa marunt si o punem la calit in ulei de masline.

Adaugam coniacul,condimentele,coaja rasa de lamaie si zeama de la lamaie.

Se lasa cateva minute se adauga frunzele de busuioc taiate marunt.

Pasta se scurge de zeama(nu complet) si se adauga peste sos.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu parmezan ras si frunze de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Bya Ralu 1

18.11.2014, 17:15

roxana_simona 1

20.11.2014, 21:47

arata super

Bya Ralu 1

23.03.2015, 03:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci