Red Velvet Cheesecake

de cristeena20 in Dulciuri, 13 Oct 2014 | 1874 vizualizari

 

Este reteta preluata de la Laura..Multumesc Laura, a iesit delicioasa!

 

INGREDIENTE

Pentru baza de biscuiti:

  • 2 pachete de Oreo
  • 300 gr biscuiti cu cacao
  • 150 gr unt

Pentru crema:

  • 500 gr crema de branza
  • 200 gr frisca lichida
  • 6 linguri zahar praf
  • 4 oua
  • 6 linguri de faina
  • 90 grame ciocolata alba
  • vanilie
  • 1 lg-ta colorant rosu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red Velvet Cheesecake:

- Faramitam biscuitii in robot sau ii zdrobim cu sucitorul. Turnam peste ei untul topit si cu mana ii asezam in forma rotunda cu pereti detasabili si unsa cu margarina in prealabil. Apasam bine biscuitii si ii nivelam uniform, fara a lasa  margini. Dam la rece putin pana pregatim crema.

- Mixam bine crema de branza cu zaharul si vanilia , apoi adaugam frisca lichida, continuand sa amestecam. Punem ouale si la  final faina. 

- Impartim compozitia in doua parti egale; intr.una adaugam colorantul rosu si ciocolata alba topita initial pe baie de aburi . Amestecam bine . 

- Turnam compozitia rosie peste baza de biscuiti  si apoi cea alba cu grija sa nu se amestece intre ele. Incepeti de pe margine incet, invartind forma circular. Mie putin mi s-a amestecat, dar totusi au iesit cele doua culori separate (data viitoare sper sa iasa mai bine :) 

- Si bagam cheesecakeul la cuptorul incins la 180 grade pt 30-40 minute. 

- Cand e rece se orneaza  dupa preferinta. Eu am stropit cu ciocolata si am ornat cu frisca amestecata cu crema de branza si zmeura.

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Red Velvet Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Red Velvet Cheesecake-0
Red Velvet Cheesecake-1
Red Velvet Cheesecake-2
Red Velvet Cheesecake-3
Red Velvet Cheesecake-4
Red Velvet Cheesecake-5
Red Velvet Cheesecake-6
Red Velvet Cheesecake-7
Red Velvet Cheesecake-8
Red Velvet Cheesecake-9

COMENTARII (25)

xana

xana 1

17.10.2014, 14:42

Bun, bun!!!

Criss

Criss 1

18.02.2015, 12:56

silvi0ara

silvi0ara 1

18.02.2015, 17:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!