Red Velvet Cheesecake

de cristeena20 in Dulciuri, 13 Oct 2014 | 2058 vizualizari

 

Este reteta preluata de la Laura..Multumesc Laura, a iesit delicioasa!

 

INGREDIENTE

Pentru baza de biscuiti:

  • 2 pachete de Oreo
  • 300 gr biscuiti cu cacao
  • 150 gr unt

Pentru crema:

  • 500 gr crema de branza
  • 200 gr frisca lichida
  • 6 linguri zahar praf
  • 4 oua
  • 6 linguri de faina
  • 90 grame ciocolata alba
  • vanilie
  • 1 lg-ta colorant rosu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red Velvet Cheesecake:

- Faramitam biscuitii in robot sau ii zdrobim cu sucitorul. Turnam peste ei untul topit si cu mana ii asezam in forma rotunda cu pereti detasabili si unsa cu margarina in prealabil. Apasam bine biscuitii si ii nivelam uniform, fara a lasa margini. Dam la rece putin pana pregatim crema.


- Mixam bine crema de branza cu zaharul si vanilia , apoi adaugam frisca lichida, continuand sa amestecam. Punem ouale si la final faina.


- Impartim compozitia in doua parti egale; intr.una adaugam colorantul rosu si ciocolata alba topita initial pe baie de aburi . Amestecam bine .


- Turnam compozitia rosie peste baza de biscuiti si apoi cea alba cu grija sa nu se amestece intre ele. Incepeti de pe margine incet, invartind forma circular. Mie putin mi s-a amestecat, dar totusi au iesit cele doua culori separate (data viitoare sper sa iasa mai bine :)


- Si bagam cheesecakeul la cuptorul incins la 180 grade pt 30-40 minute.


- Cand e rece se orneaza dupa preferinta. Eu am stropit cu ciocolata si am ornat cu frisca amestecata cu crema de branza si zmeura.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Red Velvet Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

xana 1

17.10.2014, 14:42

Bun, bun!!!

Criss 1

18.02.2015, 12:56

silvi0ara 1

18.02.2015, 17:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cremos