Reteta 100

de reisnaor_2006 in Torturi, 1 Oct 2014 | 1271 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 5 oua
  • 5 lg apa rece
  • 10 lg de zahar
  • 12 lg de faina
  • Crema:
  • 4 mere
  • 250 gr de frisca
  • 2 galbenusuri
  • 100 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 150 gr biscuiti simpli
  • scortisoara
  • Ornat:
  • 2 banane
  • bomonele mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta 100:

Blatul:


Mixam albusurile cu un praf de sare si adaugam zaharul.Adaugam galbenusurile,apa rece si amestecam usor cu o spatula,incorporam faina si amestecam pana se omogenizeaza compozitia.Tapetam o forma rotunda cu unt si faina,turnam aluatul si da-m la cuptor la 180 de grade.Testam cu scobitoarea blatul.


Crema:


Merele se curata si se da prin razatoare si le calim cu un praf de scortisoara.Galbenusurile se freaca cu zaharul,se adauga merele calite,zaharul vanilat si frisca batuta.Biscuitii ii sfaramam cu mana si ii punem in compozitie si amestecam sa se lege si da-m la frigider 10 minute.


Blatul dupa ce s-a facut il taiem in doua si lasam sa se raceasca,insiropam fiecare parte cu zeama de compot de capsuni,adaugam crema,ornam cu frisca ,banane si bomboane.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta 100" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

reisnaor_2006 1

02.10.2014, 08:32

Andreea Caroline 1

02.10.2014, 09:42

La cat mai multe retete delicioase

dantes 1

03.10.2014, 13:14

Felicitari!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Tort cu trei feluri de ciocolata