Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Astazi va prezint Reteta clasica de hummus libanez.
Sunt necesare cateva ingrediente: naut, tahini, lamaie, ulei de masline si usturoi.
Iata cum se prepara Reteta clasica de hummus libanez
Scurgem nautul din conserva si-l punem intr-un bol. Adaugam pasta de susan, uleiul, sucul de la lamaie, cateii de usturoi, putina apa si sare dupa gust.
*Se pot descoji boabele de naut, astfel hummus-ul va mult mai fin si cremos.
Pasam cu un mixer vertical pana obtinem o pasta consistenta sau punem totul in robot si mixam pana ce compozitia arata ca un piure.
Transferam hummus-ul intr-un vas si-l decoram cu ulei de masline, boia de ardei dulce sau picanta, boabe de naut si seminte de susam albe si negre.
Bineinteles, merge de minune alaturi de lipii. Pofta buna!
Vezi si reteta de Humus in doua culori.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult