Reteta de preparare a papanasilor

de luminita20_2006 in Dulciuri, 11 Dec 2009 | 13613 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
azi am facut pentr prima data papanasi si sunt foarte incantata de rezultat asa ca impartasesc si voua reusita

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • pentr 6 papanasi avem nevioe:
  • 200 gr braza de vaci grasa
  • 2 oua
  • coaja de la o portocala
  • 1 plic praf de copt
  • 5 linguri zahar
  • zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • faina 
  • ulei
  • smantana
  • dulceta visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor


Se pune intr-un bol braza, ouale zaharul si zaharul vanilat si se amesteca bine sa se incorporeze toate, apoi se adauga coaja de portocala , faina si praful de copt astfel incat sa se obtina un aluat elastic. Se imparte aluatul in 6 apoi din iecare particica se mai ia cate un pic de aluat , din acesta facem bilute iar din cele 6 niste bile mai mari care le turtim si le facem o gaura in mijloc, pentru a se praji mai bine. Intr-o tigaie punem suficient ulei pentru a praji papanasi. Dupa ce sunt gata se scot pe servetele de hartie pentru a elimina surplusul de ulei. Se aseaza apoi biluta peste gogoasa se pune smanta deasupra si dulceata de visine sau oricare dulceata aveti prin camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

raus 1

21.11.2010, 20:40

arata bestial...simplu si de efect...deja imi ploua in gura

Bya Ralu 1

27.02.2012, 22:38

cam cati papanasi ti-au iesit?

luminita20_2006 1

08.03.2012, 21:59

6 bucati

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu mascarpone si branza pufoasa cu smantana