Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si gem

de Bucataria_Portocalie in Prajituri, 14 Ian 2010 | 8082 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 gr branza grasa de vaci
  • 150 gr faina
  • 1 ou
  • 2 linguri gris
  • 2 linguri zahar
  • ulei pentru prajit
  • coaja de la o lamaie
  • smantana si dulceata (de visine am avut eu) pentru servit
  • vf sare
  • 1 lingurita bicarbonat (stins cu zeama de lamaie)
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si gem:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecam branza de vaci, grisul, coaja de lamaie, zaharul, oul, vf de sare, bicarbonatul si faina pana formam un aluat.

 Aluatul trebuie sa fie moale dar cu consistenta ferma pentru a putea fi modelat.


Din aluat formam bile si le facem o gaura in mijloc. Lasam aluat si pentru bilele acelea micute pentru a le aseza deasupra papanasilor.

Prajim papanasii in baie de ulei incins (altfel se ard si nu cresc) si-i servim cu smantana si dulceata.

TIPS-URI

1

Incorporati faina la sfarsit pentru a vedea exact daca mai trebuie sa adaugam faina sau nu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (4)

Teo 1

14.01.2010, 20:32

bun,bun....ploua -ngura cu galeata ,cam pe la toata lumea!

liana_geicu 1

14.01.2010, 21:25

E cam tarziu, dar tot as manca unul!

Bucataria_Portocalie 1

14.01.2010, 22:18

Sunt asa buuuni si cand ma gandesc ca imi era teama sa-i prepar pentru ca mi se pareau complicati.....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare de pui picante cu cartofi la cuptor

de Caty 2

pe 25.01 la 18:17

Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval

de Caty 2

pe 23.01 la 12:27

Reteta de desert cu nuca si ciocolata

pe 22.01 la 13:14

Reteta de lasagna cu carne de porc

de Caty 2

pe 19.01 la 20:48

Reteta de bilute de carne de porc, cu varza calita, in sos de rosii

de vasimur 4

pe 19.01 la 18:17

TOP
utilizatori

Caty

2335 puncte

Rocsi

1724 puncte

MotanLaOale

1345 puncte

Constelatialeu

1306 puncte

vasimur

1238 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu nuca de cocos