Reteta de preparare a papanasilor prajiti

de lia maria in Dulciuri, 18 Ian 2011 | 4551 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Ceva dulce, rapid si delicios.

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 400 g branza de vaci  
  • 1 ou
  • o lingura zahar
  • 90 g faina
  • 1/2 pachet praf de copt
  • o lingura gris
  • coaja de lamaie
  • 1 zahar vanilat 
  • ulei pentru prajit
  • dulceata
  • frisca 

   

Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor prajiti:

Reteta de preparare a papanasilor


Amestecam branza cu zaharul,oul, coaja de lamaie si vanilia apoi adaugam faina si grisul. Modelam bile, cu mana infainata, le asezam pe o tava tapetata cu faina si apasam pe mijloc pentru a obtine un orificiu. Incingem uleiul in tigaie, rumenim papanasii pe ambele parti, apoi ii scoatem din tigaie pe un servet de hartie.



Servim simpli sau cu dulceata, smantana, frisca sau pudrati cu zahar farin.



Eu i-am servit cu dulceata de prune si frisca.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer facial

- 15 %
119.99 lei
101.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

miremirc 1

19.01.2011, 11:39

foarte buni;mie imi plac mult de tot cu inghetata de vanilie si finetti

-Miti- 1

20.01.2011, 21:46

vai ce mi-ai facut cu papanasii tai

ela 1

21.01.2011, 23:08

Lia...sa imi aduci si mie cand vii la mine ca nu am mai mancat papanasi de o eternitate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert trufe cu pudra de roscove
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza dulce