Rosii, ardei si dovlecei umpluti

de dantes in Porc, 23 Oct 2018 | 1207 vizualizari

 

Retete inspirate de toamna
Reteta inspirata de Ela68 https://www.bucataras.ro/retete/rosii-ardei-si-dovlecei-umpluti-37820.html  Am inlocuit carnea de vita cu carne de porc, am renuntat la marar si introducerea la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 4 ardei
  • 4 rosii
  • 500 g carne de porc
  • 100 g orez
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii, ardei si dovlecei umpluti:

Se da carnea prin masina de tocat carne, se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei, apoi se amesteca cu patrunjelul tocat, carnea tocata se adauga orezul, oul si amestecam totul bine si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.


Se spala ardeii, dovleceii si rosiile si se curata bine la interior. Se umplu ardeii, rosiile si dovleceii cu amestecul de carne fara a se indesa. Se asaza intr-o cratita si se toarna apa astfel incat sa fie acoperiti si se pun la fiert.


Cand sunt pe jumatate facuti, se adauga miezul de la rosii taiat cubulete se condimenteaza cu sare dupa gust si se lasa sa fiarba in continuare pana carnea este fiarta.


Se servesc cu iaurt sau smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii, ardei si dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Ksenya 1

24.10.2018, 11:10

buuun!

mirela0911 1

25.10.2018, 08:34

Foarte buni!

Rocsi 1

25.10.2018, 20:22

Imi plac mult ardeii umpluti!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba radauteana
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rondele de fitofag prajite

ieri la 22:48

Nuggets de pui

ieri la 22:40

Sarmalele casei

ieri la 21:18

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu sos de legume