Rosii cu ardei pentru iarna

de Constelatialeu in Conserve, 25 Sep 2013 | 5224 vizualizari

 

Imi place foarte mult aceasta combinatie de rosii cu ardei,pe care o folosesc si in ciorba si in diverse mancaruri....

 

INGREDIENTE

  • 10 kg rosii
  • 3 kg ardei colorati
  • 150 g zahar
  • 150 g sare
  • frunze de telina
  • 100 ml ulei
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii cu ardei pentru iarna:

Rosiile le oparim,le curatam de coaja si le taiem marunt.Ardeiul il curatam de nervuri si il taiem cubulete.Intr-un tuci punem la fiert rosiile,dupa 1 ora de fiert,adaugam si ardeiul.Punem sarea si zaharul( aici fiecare pune in functie de preferinta,daca rosiile sunt mai acrisoare se adauga mai mult zahar),omogenizam si lasam sa fiarba pana se inmoaie ardeiul.


Cand ardeiul e suficient e moale( nu sa fie terci) se adauga frunzele de telina si mai lasam 10 min sa fiarba.Se pune in sticle ,peste care se toarna ulei incins,se strang bine capacele si se acopera cu o patura,se lasa sa se raceasca pana a doua zi.


Se depoziteaza in camara sau beci,fiecare unde are loc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cu ardei pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

anca_rm 1

25.09.2013, 11:33

foarte bun, si tu esti harnica foc

Angelina_Elena 1

25.09.2013, 12:06

Cu siguranta e foarte buna!

deyutzky 1

25.09.2013, 19:00

foarte buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Zacusca cu fasole pastai