Rotite de pizza cu oregano

de RuxyRux in Dulciuri, 3 Apr 2016 | 3123 vizualizari

 

Pizza wow! Bune de te lingi pe degete...pe toate! :D :)))))

 

INGREDIENTE

Aluat de pizza:

  • 500 gr . faina
  • 1 plic de drojdie uscata( 7 gr.)
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 cana de apa calduta( plus cateva linguri daca este nevoie)
  • 2 linguri ulei de masline

Sos pizza:

  • 1 cana passata de rosii( Cirio)
  • 1 lingura de zahar brun
  • o lingurita oregano prospat tocat
  • un praf de busuioc
  • sare dupa gust

Umplutura:

  • 300 gr. cascaval razuit
  • 1 carnat crud uscat
  • o punga parmezan razuit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rotite de pizza cu oregano:

Din aceasta cantitate ne ies doua tavi de rotite de pizza, cam pentru 6 persoane.

Preparam aluatul de pizza: cernem faina intr-un vas mare, punem la mijloc drojdia, deasupra zaharul,  pe margine sarea si uleiul si  turnam apa calduta, framantam un aluat  usor elastic, daca mai avem nevoie mai adaugam o lingura doua de apa, crestam aluatul adanc in forma de cruce,  punem deasupra un servet si lasam o ora la crescut la loc cald in bucatarie.

Intre timp taiem carnatul feliute, razuim cascavalul.

Preparam sosul: amestecam pasta de rosii cu zaharul, sarea, oregano si busuioc.

Impartim aluatul in doua si intindem pe foaie de copt fiecare bucata, o ungem cu sos de rosii( pe care il impartim in doua de la inceput), punem cascaval razuit, felii de carnat si deasupra parmezan si rulam.

Feliem cu un cutit si asezam rotitele pe o alta hartie  de copt.

Coacem rotitele la 200 de grade pana se rumenesc frumos.

Decoram cu oregano si le mancam daca dorim cu ketchup.

Eu am facut o tava cu carnati si o tava  doar cu cascaval, parmezan si oregano.

 

TIPS-URI

1

Puteti alege mozarella, sau busuioc proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Rotite de pizza cu oregano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (28)

RuxyRux 1

05.04.2016, 00:14

Laurici si euuuuuu tare de tot )

RuxyRux 1

05.04.2016, 00:15

Geanina , multumesc!

RuxyRux 1

05.04.2016, 00:15

Marius

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ghimbir confiat