Rotite de pizza cu oregano

de RuxyRux in Dulciuri, 3 Apr 2016 | 549 vizualizari

 

Pizza wow! Bune de te lingi pe degete...pe toate! :D :)))))

 

INGREDIENTE

Aluat de pizza:

  • 500 gr . faina
  • 1 plic de drojdie uscata( 7 gr.)
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 cana de apa calduta( plus cateva linguri daca este nevoie)
  • 2 linguri ulei de masline

Sos pizza:

  • 1 cana passata de rosii( Cirio)
  • 1 lingura de zahar brun
  • o lingurita oregano prospat tocat
  • un praf de busuioc
  • sare dupa gust

Umplutura:

  • 300 gr. cascaval razuit
  • 1 carnat crud uscat
  • o punga parmezan razuit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rotite de pizza cu oregano:

Din aceasta cantitate ne ies doua tavi de rotite de pizza, cam pentru 6 persoane.


Preparam aluatul de pizza: cernem faina intr-un vas mare, punem la mijloc drojdia, deasupra zaharul, pe margine sarea si uleiul si turnam apa calduta, framantam un aluat usor elastic, daca mai avem nevoie mai adaugam o lingura doua de apa, crestam aluatul adanc in forma de cruce, punem deasupra un servet si lasam o ora la crescut la loc cald in bucatarie.


Intre timp taiem carnatul feliute, razuim cascavalul.


Preparam sosul: amestecam pasta de rosii cu zaharul, sarea, oregano si busuioc.


Impartim aluatul in doua si intindem pe foaie de copt fiecare bucata, o ungem cu sos de rosii( pe care il impartim in doua de la inceput), punem cascaval razuit, felii de carnat si deasupra parmezan si rulam.


Feliem cu un cutit si asezam rotitele pe o alta hartie de copt.


Coacem rotitele la 200 de grade pana se rumenesc frumos.


Decoram cu oregano si le mancam daca dorim cu ketchup.


Eu am facut o tava cu carnati si o tava doar cu cascaval, parmezan si oregano.


 

TIPS-URI

1

Puteti alege mozarella, sau busuioc proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Rotite de pizza cu oregano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

RuxyRux 1

05.04.2016, 00:14

Laurici si euuuuuu tare de tot )

RuxyRux 1

05.04.2016, 00:15

Geanina , multumesc!

RuxyRux 1

05.04.2016, 00:15

Marius

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Napolitane cu alune macinate, biscuiti si dulce de leche