rulada aperitiv

de angyb in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2013 | 7000 vizualizari

 

Sursa Ancuta http://www.bucataras.ro/retete/rulada-aperitiv-27442.html

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 140 g unt
  • 120 g faina
  • 300 ml lapte
  • 4 oua
  • sare
  • Umplutura:
  • 200 g pateu de porc
  • 150 g crema de branza
  • 50 g unt
  • 10 masline negre
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA rulada aperitiv:

Blatul:

Topim untul la foc mic dupa care adaugam faina si amestecam bine. Adaugam laptele amestecand mereu sa nu faca cocoloase. Lasam sa fiarba un pic pana cand se ingrosa. Adaugam sare si luam de pe foc, adaugam pe rand ouale si amestecam bine dupa fiecare. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Eu am folosit o tava mare de aragaz. Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana cand se rumeneste bine.

Dupa ce blatul s-a copt il rasturnam pe o hartie de copt si il rulam bine si lasam sa se raceasca.

Umplutura:

Taiem marunt maslinele si amestecam bine toate ingredientele .

Desfacem usor blatul racit, intindem bine umplutura si il rulam la loc.

Dam rulada la rece pana in momentul cand o servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

rulada aperitiv-0
rulada aperitiv-1

COMENTARII (16)

Lau

Lau 1

10.01.2013, 17:48

faina

 merisor

merisor 1

10.01.2013, 18:22

Daca dai la toata lumea vin si eu

Rocsi

Rocsi 1

10.01.2013, 20:24

Cred ca e gustoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!