Rulada aperitiv cu pateu

de LUK in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2012 | 11266 vizualizari

 

Reteta testata tot la Postavaru care la randul ei a preluat- o de pe blogul Sarah&Miki

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 140 gr unt
  • 120gr faina
  • 300ml lapte
  • 4 oua
  • sare

Umplutura:

  • 200 gr pateu de ficat de porc
  • 100gr unt o 
  • o lingura de mustar
  • 2 oua fierte tari
  • 100 gr sunca
  • 1 ceapa rosie(mica)
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare,piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv cu pateu:

Blat:



Topim untul la foc mic iar apoi adaugam toata faina si amestecam bine. Adaugam treptat laptele rece, sare,amestecand sa nu se faca cocoloase iar apoi dam de pe foc. Adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare. Turnam compozitia in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt. . Dam la cuptor la foc potrivit cca 150 de grade timp de 30 de minute.



Umplutura:



Mixam bine untul moale cu pateul de ficat. Adaugam mustarul, sarea si piperul. Ttaiem ceapa marunt si o adaugam in crema de pateu Adaugam apoi ouale date pe razatoare. Urmeaza sunca taiata foarte marunt si patrunjelul tocat. Amestecam bine..



Dupa ce s-a copt rulada o scoatem din tava si o punem pe hartie de copt.Lasam s1-2 minute apoi dezlipim de pe hartie,intindem umplutura si rulam usor.O invelim in folie si lasam in frigider pana la servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu pateu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

LUK 1

11.03.2012, 17:05

Multumesc tuturor!

Alinutza80 1

23.03.2012, 19:56

Arata bine

babi5 1

28.12.2013, 22:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu omleta si aluat cu cartofi si branza