Rulada aperitiv cu ton

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2010 | 11331 vizualizari

 

super gustoasa si aspectuoasa

 

INGREDIENTE

  • 2-3 oua
  • un varf cutit de sare
  • 2 conserve de ton
  • frunze de salata verde
  • crema de branza
  • 4 feliute branza topita
  • 2-3 feliute subtiri ardei rosu
  • marar verde tocat fin
  • 1 lingura de unt
  • 15-20 masline negre fara sambure
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv cu ton:

Se pregateste omleta si se lasa la racit


Se scurge tonul de ulei si se amesteca bine cu untul, maslinele negre tocate si mararul. Se face ca o pasta


Se unge omleta cu crema de branza apoi se pun frunzele de salala verde se ung si acestea bine cu crema de branza apoi se pune pasta din ton, deaspura feliutele de branza topita si fasiile de ardei rosu si se ruleaza strans bine sa nu se rupa omleta(la mine s-a rupt putin)Se pune in folie de plastic sau aluminiu dupa care se lasa la rece 2 ore ,apoi se taie feliute


Se serveste ca si aperitiv,e grozav de buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

nadina73 1

04.05.2010, 10:30

lia maria 1

04.05.2010, 17:34

nu numai ca e grozav de buna...dar si arata foarte bine... 5 furculite

adry88 1

18.05.2011, 21:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada din foietaj umpluta cu ciuperci,spanac si carne