Rulada ciocolatoasa din albusuri

de Lavinia in Prajituri, 6 Apr 2013 | 4403 vizualizari

 

Daca aveti resturi de albusuri aceasta rulada este perfecta !

 

INGREDIENTE

  • Rulada:
  • 5 albusuri
  • 5 linguri apa
  • 5 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 5 linguri ulei
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri nesquik
  • 1 lingura nuci macinate
  • Crema:
  • 1 plic creme ole de ciocolata
  • 1 lingura lapte praf
  • 250 ml lapte
  • 180 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada ciocolatoasa din albusuri:

Mixam albusurile cu apa si un praf de sare pana devin spuma .


Adaugam treptat cate 1 lingura de zahar si zaharul vanilat si mixam pana se topeste tot zaharul.


Adaugam uleiul si faina amestecata cu nesquikul si nuca macinata.


Tapetam o tava 40/30 cm cu folie si coacem blatul in cuptorul preincalzit pentru 15-18 minute.


Il scoatem din cuptor si il rulam strans intr-un prosop umed sau in folie.


Mixam praful creme ole cu laptele praf,laptele si frisca lichida pana rezulta o crema fina.


Desfacem cu grija rulada racita ,o umplem cu crema si rulam strans .


O decoram dupa preferinte!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada ciocolatoasa din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

nilgun 1

20.04.2013, 19:32

minunata

Lavinia 1

20.04.2013, 20:06

multumesc

Panacris 1

22.01.2017, 16:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ciocolata şi banane