Rulada cu carne

de ana in Mancaruri cu carne, 20 Ian 2011 | 4131 vizualizari

 

By guguluf cu carne postat de Gabitzu

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata(vita si porc)
  • 3 oua
  • 2 lingurite de mustar
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri bulion
  • sare,piper
  • o felie de paine
  • 50 ml lapte
  • pasta de ardei iute
  • 100 gr bacon sau sunca afumata cu  striatii de carne taiata extrem de subtire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne:

Painea o inmuiem in lapte si apoi o scurgem bine si o amestecam cu carnea tocata ,usturoiul pisat ,ouale ,mustarul si bulionul.Amestecam bine apoi asezonam dupa gust cu sare,piper si pasta de ardei iute.


Asezam feliile de bacon una langa alta pe o folie de plastic apoi punem o parte din compozitia obtinuta mai sus si rulam .Cilindrul obtinut il punem putin la congelator pentru a se intari compozitia ,ca apoi sa legam cu usurinta rulada.


Rulada gata legata o coacem la cuptor.Carnea ce mi-a ramas am facut-o piftelute pe care le-am copt tot in cuptor.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

lacrimioara 1

20.01.2011, 20:54

super am sa o fac si eu

ana 1

21.01.2011, 07:51

lilik multumesc @RuxyRux saru'mana@Rocsi @Mena @Miuta multumesc@Kamy multumesc @Lacramioara ma bucur ca-ti place

oana_pisicutza16 1

12.04.2012, 00:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de cartofi, cu carne, spanac si cașcaval