Rulada cu carne

de ana in Mancaruri cu carne, 20 Ian 2011 | 6624 vizualizari

 

By guguluf cu carne postat de Gabitzu

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata(vita si porc)
  • 3 oua
  • 2 lingurite de mustar
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri bulion
  • sare,piper
  • o felie de paine
  • 50 ml lapte
  • pasta de ardei iute
  • 100 gr bacon sau sunca afumata cu  striatii de carne taiata extrem de subtire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne:

Painea o inmuiem in lapte si apoi o scurgem bine si o amestecam cu  carnea tocata ,usturoiul pisat ,ouale ,mustarul si bulionul.Amestecam bine apoi asezonam dupa gust cu sare,piper si pasta de ardei iute.

Asezam feliile de bacon una langa alta pe o folie de plastic apoi punem o parte din compozitia obtinuta mai sus si rulam .Cilindrul obtinut il punem putin la congelator pentru a se intari compozitia ,ca apoi sa legam cu usurinta rulada.

Rulada gata legata o coacem  la cuptor.Carnea ce mi-a ramas am facut-o piftelute pe care le-am copt tot in cuptor.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

lacrimioara 1

20.01.2011, 20:54

super am sa o fac si eu

ana 1

21.01.2011, 07:51

lilik multumesc @RuxyRux saru'mana@Rocsi @Mena @Miuta multumesc@Kamy multumesc @Lacramioara ma bucur ca-ti place

oana_pisicutza16 1

12.04.2012, 00:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din pasta de mici cu branza