Rulada cu carne

de ana in Mancaruri cu carne, 20 Ian 2011 | 3979 vizualizari

 

By guguluf cu carne postat de Gabitzu

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata(vita si porc)
  • 3 oua
  • 2 lingurite de mustar
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri bulion
  • sare,piper
  • o felie de paine
  • 50 ml lapte
  • pasta de ardei iute
  • 100 gr bacon sau sunca afumata cu  striatii de carne taiata extrem de subtire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne:

Painea o inmuiem in lapte si apoi o scurgem bine si o amestecam cu carnea tocata ,usturoiul pisat ,ouale ,mustarul si bulionul.Amestecam bine apoi asezonam dupa gust cu sare,piper si pasta de ardei iute.


Asezam feliile de bacon una langa alta pe o folie de plastic apoi punem o parte din compozitia obtinuta mai sus si rulam .Cilindrul obtinut il punem putin la congelator pentru a se intari compozitia ,ca apoi sa legam cu usurinta rulada.


Rulada gata legata o coacem la cuptor.Carnea ce mi-a ramas am facut-o piftelute pe care le-am copt tot in cuptor.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

lacrimioara 1

20.01.2011, 20:54

super am sa o fac si eu

ana 1

21.01.2011, 07:51

lilik multumesc @RuxyRux saru'mana@Rocsi @Mena @Miuta multumesc@Kamy multumesc @Lacramioara ma bucur ca-ti place

oana_pisicutza16 1

12.04.2012, 00:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu legume