Rulada cu ciocolata

de MonaMimi in Prajituri, 19 Mai 2013 | 1462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri de faina
  • 2 linguri de cacao
  • 1 plic zahar vanilat
  • crema:
  • 200 ml frisca lichida
  • 200 g ciocolata
  • 100 g alune de padure macinate
  • esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciocolata:

Separam albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma tare, galbenusurile se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana devin ca o crema. Adaugam faina si cacaoa cernute impreuna, omogenizam, apoi adaugam albusurile amestecand usor de sus in jos. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 20 minute la foc potrivit. Cand s-a copt punem foaia de rulada pe un prosop umed si rulam cat mai strans, apoi lasam la racit.


Ciocolata o punem pe baie de aburi pana devine ca o crema, lasam putin la racit. Intre timp mixam frisca, apoi adaugam in fir subtire ciocolata. Mixam pana la omogenizare, punem apoi 4-5 linguri alune macinate, esenta rom si amestecam usor cu o spatula. Lasam pentru ornat putina crema iar cu restul umplem foaia de rulada racita.


Ornam rulada cu crema ramasa si alune macinate. Lasam 2 ore la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

adry88 1

19.05.2013, 13:49

place mult

Lau 1

19.05.2013, 15:59

MonaMimi 1

20.05.2013, 09:00

multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ciocolata si blat capucino