Rulada cu crema caramel si dulceata de zmeura

de Constelatialeu in Prajituri, 15 Iul 2014 | 1686 vizualizari

 

Am profitat de faptul ca azi a fost mai racoare,acum chiar ploua,tuna si da si piatra....nimic nou....asa ca am facut o rulada,ca se face repede si tot repede se mananca.....am zis sa-mi astept baietii si cu ceva dulce,ca poate n-or vrea.....

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • Crema
  • 1 plic crema caramel Dr.oetker
  • 130 g zahar farin
  • 200 g smantana 32% grasime ( eu am luat din aceea groasa de Bistrita-Nasaud)
  • 2-3 linguri dulceata de zmeura
  • sos de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema caramel si dulceata de zmeura:

Am separat galbenusurile de albusuri.Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare iar galbenusurile le-am mixat cu zaharul,pana acesta s-a topit,am adaugat si faina in galbenusuri iar la final albusurile batute spuma tare,avand grija sa amestec de jos in sus cu miscari lente .Am tapetata o tava ( 38/26) cu hartie de copt,am turnat complozitia in tava si am uniformizat-o apoi am facut niste rotcoale cu sos de ciocolata.Am dat tava la cuptorul preincalzit la 175 grade pentru cca 25 min,cand trece testul scobitorii este gata.Am scos tava din cuptor si am rasturnat rulada pe un servet umed si am rulat. Am lasat-o sa se raceasca.


Crema:


Intr-un castron am pus continutul plicului,apoi zaharul farin si smantana si am mixat bine,la final am adaugat dulceata de zmeura.Dupa ce s-a racit rulada,am desfacut-o de pe servet,am intins mai mult de jumatate din crema si am rulat.Deasupra am ornat-o cu restul de crema si sos de ciocolata.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema caramel si dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

anca_rm 1

16.07.2014, 13:34

vreau si eu o felie din rulada Cleme

simona72 1

17.07.2014, 09:36

Tare bunaaa!! Sper sa ploaie cat mai des...

Rahela Velicu 1

14.10.2016, 14:19

Buna, foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada simpla cu gem de prune