Rulada cu crema cu mascarpone si capsuni

de Bunica in Prajituri, 8 Feb 2015 | 1238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foaie de rulada
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • vanilie
  • Crema
  • 250 g. mascarpone
  • 4linguri zahar farin
  • 400 ml. smantana frisca
  • 100 g. smantana20%grasime
  • 400g. capsuni
  • vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema cu mascarpone si capsuni:

Foaia de rulada:


Separa albusurile de galbenusuri.


Mixeaza albusurile cu zaharul pana obtii o bezea ferma.


Adauga galbenusirile cate unul si vanilia.


Cand galbenusurile sunt bine incorporate ,adauga faina lingura cu lingura amestecand usor de jos in sus.


Pe dosul unei tavi mari care intra in cuptor pune hartie de copt.


Intreaga compozitie se toarna pe hartia de copt si se niveleaza ,sa fie uniforma ca grosime.


Da la cuptorul incins la 160 grade pana se rumeneste usor deasupra.


Scoate din cuptor,da jos hartia de copt.


Pune foaia de rulada pe o hartie curata si ruleaz-o cat mai strans.


O desfaci cand pui crema.


Crema:


Smantana se mixeaza cu 4 linguri zahar farin pana sta pe teluri-face mot;)


Branza mascarpone se mixeaza impreuna cu vanilia.


Adauga frisca peste mascarpone si mixeaza.


Desfa foaia de rulada,intinde crema ,pune capsunile si ruleaza cat poti de strans.


Da la frigider pentru 2-3 ore.


O poti orna cu frisca si fructe,cu ciocolata sau pudra.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema cu mascarpone si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mena29 1

08.02.2015, 23:33

Vaaai Buni,la ceas de seara ai adus asa ceva!

dantes 1

09.02.2015, 09:15

Delicioasa!

mihaelar63 1

10.02.2015, 23:30

Ce nebunie . Acum , chiar acum as uita de orice principii ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Rulada “Padurea Neagra”