Rulada cu crema de capsuni

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 3 Iul 2010 | 6407 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1 lingura nesquik
  • 1 lingurita praf de copt

 

Crema:

  • 100 g crema de branza
  • 100 ml frisca
  • 50 ml piure de capsuni
  • 10 g gelatina
  • 100 g zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de capsuni:

Blatul:am vrut un blat care sa nu fie nici alb-galbui,nici negru asa ca am pus o lingura de nesquik!Ouale se bat cu zaharul pana rezulta o compozitie cremoasa,apoi se dauga faina amestecata cu praful de copt si nesquikul si se omogenizeaza!Compozitia se toarna in tava tapetata cu faina si se lasa la cuptor aprox 10 min(depinde de cuptor,faceti testul cu scobitoarea).Cand este gata se rastoarna pe un prosop umed si presarat cu zahar si se ruleaza cu grija!

 

Crema:crema de branza se amesteca cu zaharul pudra si capsunile zdrobite.Gelatina se hidrateaza in cateva linguri de apa rece si se dizolva pe bain marie,apoi se adauga cremei de branza si se omogenizeaza bine.Frisca se bate spuma si se incorporeaza in crema.

Pe foaia de rulada se intinde un strat generos de crema si se ruleaza.Se lasa la frigider,apoi se orneaza dupa preferinta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

04.07.2010, 14:41

ma am venit km tarziu nu stiu ce mai gasesc eu acum pe aici dar oricum e super

Adinacarla 1

04.07.2010, 19:20

delicioasa...racoroasa...

nadina73 1

11.07.2010, 17:50

foarte bine arata ,cum de mi-a scapat5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata si frisca