Rulada cu crema de lapte praf

de ionela2682 in Dulciuri, 23 Apr 2010 | 4870 vizualizari

 

inspiratie :reteta lui miha!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 3 linguri cacao
  • Crema:
  • 1 ceasca apa
  • 1 cana zahar
  • 100 g unt
  • 150 g lapte praf
  • 50 g nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de lapte praf:

Amestecam bine ouale cu zaharul si cu un praf de sare pana ce-si dubleaza volumul dupa care incorporam treptat faina si cacaoa, si amestecam de jos in sus.



Punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incins pt 15-20 min.



Dupa ce scoatem blatul din cuptor il rasturnam pe o alta foaie de hartie de copt pe care am presarat zahar pudra si o rulam.



Crema: se fierbe apa cu zaharul pana ce se leaga siropul, se da deoparte si se adauga untul, se amesteca pana se topeste dupa care adaugam si laptele praf dar si nuca de cocos.



Crema obtinuta se intinde uniform pe foaia rulata (asta dupa ce este complet racita si crema dar si blatul) se ruleaza si se tavaleste prin zahar pudra si se da la rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de lapte praf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

dicarmencitta1957 1

23.04.2010, 18:36

O BUNATATE,FELICITARI.5 FURCULITE

cccris 1

23.04.2010, 18:48

yummy!!!

Rocsi 1

23.04.2010, 19:59

delicioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert ciocolata de casa