Rulada cu crema de lapte praf

de ionela2682 in Dulciuri, 23 Apr 2010 | 4519 vizualizari

 

inspiratie :reteta lui miha!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 3 linguri cacao
  • Crema:
  • 1 ceasca apa
  • 1 cana zahar
  • 100 g unt
  • 150 g lapte praf
  • 50 g nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de lapte praf:

Amestecam bine ouale cu zaharul si cu un praf de sare pana ce-si dubleaza volumul dupa care incorporam treptat faina si cacaoa, si amestecam de jos in sus.



Punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incins pt 15-20 min.



Dupa ce scoatem blatul din cuptor il rasturnam pe o alta foaie de hartie de copt pe care am presarat zahar pudra si o rulam.



Crema: se fierbe apa cu zaharul pana ce se leaga siropul, se da deoparte si se adauga untul, se amesteca pana se topeste dupa care adaugam si laptele praf dar si nuca de cocos.



Crema obtinuta se intinde uniform pe foaia rulata (asta dupa ce este complet racita si crema dar si blatul) se ruleaza si se tavaleste prin zahar pudra si se da la rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de lapte praf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

dicarmencitta1957 1

23.04.2010, 18:36

O BUNATATE,FELICITARI.5 FURCULITE

cccris 1

23.04.2010, 18:48

yummy!!!

Rocsi 1

23.04.2010, 19:59

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert moristi cu dulceata