Rulada cu crema de vanilie, fructe si frisca

de Sidy in Prajituri, 23 Iul 2011 | 4210 vizualizari

 

Din cauza caldurii nu am mai pregatit crema de cremes eu si am facut-o dupa instructiunile Dr Oetker....scuze !

 

INGREDIENTE

  • 9 oua
  • 9 linguri faina
  • 9 linguri zahar
  • 1 praf de copt
  • un borcan gem de caise
  • 1 Crema Cremes Dr Oetker
  • 1 borcan visine fara samburi
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de vanilie, fructe si frisca:

Am facut 3 rulade din pandispan, fiecare din 3 oua, 3 linguri faina, 3 linguri zahar si un pic de praf de copt.


Asa cald scos din cuptor, am uns pandispanul cu gem de caise, l-am rulat in hirtia de copt si l-am lasat asa pina a doua zi .( sau cateva ore pina se raceste) Apoi am taiat ruladele rondele de 1 cm si le-am lasat in tava.

Am facut o crema de cremes Dr Oetker( puteti face voi crema acasa daca doriti)pe care am pus-o peste rulade si apoi am adaugat visine din borcan, peste care am pus frisca.

Am ornat frisca cu kiwi si banane ( puteti folosi si alte fructe ce va plac mai mult)si am pus cite o bombonica mica colorata, deasupra.

Se lasa la rece in frigider 2-3 ore.

Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de vanilie, fructe si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

aziz 1

23.07.2011, 15:38

ce frumusele feliute

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:48

MotanLaOale 1

25.07.2011, 08:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cremsnit cu aluat de casa si crema de frisca cu dovleac