Rulada cu crema de vanilie, fructe si frisca

de Sidy in Prajituri, 23 Iul 2011 | 6120 vizualizari

 

Din cauza caldurii nu am mai pregatit crema de cremes eu si am facut-o dupa instructiunile Dr Oetker....scuze !

 

INGREDIENTE

  • 9 oua
  • 9 linguri faina
  • 9 linguri zahar
  • 1 praf de copt
  • un borcan gem de caise
  • 1 Crema Cremes Dr Oetker
  • 1 borcan visine fara samburi
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de vanilie, fructe si frisca:

Am facut 3 rulade din pandispan, fiecare din 3 oua, 3 linguri faina, 3 linguri zahar si un pic de praf de copt.

Asa cald scos din cuptor, am uns pandispanul cu gem de caise, l-am rulat in hirtia de copt si l-am lasat asa pina a doua zi .( sau cateva ore pina se raceste) Apoi am taiat ruladele rondele de 1 cm si le-am lasat in tava.
Am facut o crema de cremes Dr Oetker( puteti face voi crema acasa daca doriti)pe care am pus-o peste rulade si apoi am adaugat visine din borcan, peste care am pus frisca.
Am ornat frisca cu kiwi si banane ( puteti folosi si alte fructe ce va plac mai mult)si am pus cite o bombonica mica colorata, deasupra.
Se lasa la rece in frigider 2-3 ore.
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de vanilie, fructe si frisca" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cremes