Rulada cu crema de vanilie, fructe si frisca

de Sidy in Prajituri, 23 Iul 2011 | 4050 vizualizari

 

Din cauza caldurii nu am mai pregatit crema de cremes eu si am facut-o dupa instructiunile Dr Oetker....scuze !

 

INGREDIENTE

  • 9 oua
  • 9 linguri faina
  • 9 linguri zahar
  • 1 praf de copt
  • un borcan gem de caise
  • 1 Crema Cremes Dr Oetker
  • 1 borcan visine fara samburi
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de vanilie, fructe si frisca:

Am facut 3 rulade din pandispan, fiecare din 3 oua, 3 linguri faina, 3 linguri zahar si un pic de praf de copt.


Asa cald scos din cuptor, am uns pandispanul cu gem de caise, l-am rulat in hirtia de copt si l-am lasat asa pina a doua zi .( sau cateva ore pina se raceste) Apoi am taiat ruladele rondele de 1 cm si le-am lasat in tava.

Am facut o crema de cremes Dr Oetker( puteti face voi crema acasa daca doriti)pe care am pus-o peste rulade si apoi am adaugat visine din borcan, peste care am pus frisca.

Am ornat frisca cu kiwi si banane ( puteti folosi si alte fructe ce va plac mai mult)si am pus cite o bombonica mica colorata, deasupra.

Se lasa la rece in frigider 2-3 ore.

Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de vanilie, fructe si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

aziz 1

23.07.2011, 15:38

ce frumusele feliute

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:48

MotanLaOale 1

25.07.2011, 08:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura felie de lapte