Rulada cu frisca si capsuni

de nadea68 in Prajituri, 27 Mai 2013 | 2447 vizualizari

 

Fiind sezonul capsunilor o retata usoara si foarte gustoasa :)

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 3 oua
  • 6 linguri faina
  • 6 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1/2 pahar ulei
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • esenta de rom
  • CREMA
  • 300 ml frisca lichida
  • capsuni
  • 100 g zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu frisca si capsuni:

Se separa albusurile de galbenusuri, se bat galbenusurile cu zaharul. Albusurile se bat spuma, se adauga galbenusurile, uleiul, faina amestecata cu praful de copt si cacao, esenta de rom. Se pune la copt in tava de aragaz acoperita cu hartie pt copt. Se lasa la copt 10 minute la 170-180°, se face proba cu scobitoarea.


Intre timp se bate frisca cu zaharul si se taie marunt capsunele.


Cand blatul e gata se scoate din cuptor si se pun deasupra frisca si capsunele.


Se ruleaza incet (ca iese toata frisca) :) in hartia pe care s-a copt si se pune la frigider...o ora doua..


Un desert bun si racoros


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu frisca si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bunica 1

29.05.2013, 21:13

Arata bine,dar cred ca este si foarte buna!

nadea68 1

30.05.2013, 10:37

...este foarte buna..

Ina 1

09.06.2013, 08:06

Mmmm...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert negresa cu nuci si cirese
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Rulada marmorata, cu capsune si frisca