Rulada cu gem

de karla in Prajituri, 31 Aug 2013 | 2305 vizualizari

 

Mi-a venit mie o idee mai trasnita sa fac o rulada mai 'ciudata' ,gandindu-ma eu mi-a venit ideea sa fac o rulada cu bulinute.Spre surprinderea mea a iesit un desert minunat ,foarte usor si rapid de facut .Desi puteam sa pun un pic mai mult gem ,rezultatul orcum a fost unul pufos si foarte gustos :*.
Sper ca v-am facut curiosi si o sa incercati mica mea 'creatie'.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 6 linguri zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite cacao
  • gem de prune pentru umplutura
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem:

In primul rand am pornit cuptorul la 180 de grade .

Am pregatit tava cu hartie de copt.

Si m-am apucat de batut albusurile spuma .Dupa ce am intors castronul si spuma a ramas acolo ,am pus jumatate de cantitate de zahar si am batut foarte bine pana ce zaharul s-a topit am adaugat si cealalta cantitate de zahar.Cand tot zaharul a fost topit am adaugat galbenusele pe rand si am amestecat bine .A venit si vremea pentru faina si cum nu poate sa faca treaba de una singura am imprietenit-o cu praful de copt si am adaugat-o in compozitia de oua apoi am omogenizat totul.

Din aceasta compozitie am furat  2 linguri ,pe care le-am amestecat cu cacaoa . Cu acesta compozitie maro am facut punctulete pe tava ,iar mai apoi a venit avalansa cu cealalta compozitie mai blondina.Am dat tava la cuptor pt  15-20 de minute.Cand s-a bronzat domnisoara am rulat-o intr-un prosop curat si am lasat-o sa se racoreasca.

Dupa ce i-au trecut caldurile am umplut-o cu gem de prune (iubirea mea)  si am infulecat impreuna cu familia mea in 5 minute .

Imi pare tare rau ca nu am facut prea multe poze .

POFTA BUNA!

 

TIPS-URI

1

Umplutura poate varia in functie de preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

karla 1

31.08.2013, 16:34

cu mare drag

Rocsi 1

31.08.2013, 19:59

Imi plac ruladele

karla 1

01.09.2013, 10:39

si mie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem de capsuni si frisca