Rulada cu gem

de karla in Prajituri, 31 Aug 2013 | 1308 vizualizari

 

Mi-a venit mie o idee mai trasnita sa fac o rulada mai 'ciudata' ,gandindu-ma eu mi-a venit ideea sa fac o rulada cu bulinute.Spre surprinderea mea a iesit un desert minunat ,foarte usor si rapid de facut .Desi puteam sa pun un pic mai mult gem ,rezultatul orcum a fost unul pufos si foarte gustos :*.
Sper ca v-am facut curiosi si o sa incercati mica mea 'creatie'.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 6 linguri zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite cacao
  • gem de prune pentru umplutura
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem:

In primul rand am pornit cuptorul la 180 de grade .


Am pregatit tava cu hartie de copt.


Si m-am apucat de batut albusurile spuma .Dupa ce am intors castronul si spuma a ramas acolo ,am pus jumatate de cantitate de zahar si am batut foarte bine pana ce zaharul s-a topit am adaugat si cealalta cantitate de zahar.Cand tot zaharul a fost topit am adaugat galbenusele pe rand si am amestecat bine .A venit si vremea pentru faina si cum nu poate sa faca treaba de una singura am imprietenit-o cu praful de copt si am adaugat-o in compozitia de oua apoi am omogenizat totul.


Din aceasta compozitie am furat 2 linguri ,pe care le-am amestecat cu cacaoa . Cu acesta compozitie maro am facut punctulete pe tava ,iar mai apoi a venit avalansa cu cealalta compozitie mai blondina.Am dat tava la cuptor pt 15-20 de minute.Cand s-a bronzat domnisoara am rulat-o intr-un prosop curat si am lasat-o sa se racoreasca.


Dupa ce i-au trecut caldurile am umplut-o cu gem de prune (iubirea mea) si am infulecat impreuna cu familia mea in 5 minute .


Imi pare tare rau ca nu am facut prea multe poze .


POFTA BUNA!


 

TIPS-URI

1

Umplutura poate varia in functie de preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

karla 1

31.08.2013, 16:34

cu mare drag

Rocsi 1

31.08.2013, 19:59

Imi plac ruladele

karla 1

01.09.2013, 10:39

si mie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem de capsuni si frisca