Rulada cu gem de capsuni

de Criss in Prajituri, 1 Feb 2013 | 2840 vizualizari

 

Nu este tocmai desertul meu preferat si nici nu sunt ruladele punctul meu forte, dar eu zic ca merge la cafeaua de dimineata. O reteta extrem de simpla, gata in maxim 30 minute.

 

INGREDIENTE

  • -4 oua
  • -4 linguri zahar
  • -4 linguri faina
  • +
  • -1 borcan gem de capsuni
  • -50 g ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem de capsuni:

Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul, se bat in continuare pana se topeste zaharul, se adauga apoi galbenusurile si se mixeaza, apoi se adauga faina, amestecand usor cu lingura de sus in jos. Se toarna amestecul in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt si se coace rulada pe treapta a doua a aragazului, la foc mic maxim 15 minute. Dar dupa 10 minute verificati cu o scobitoare si stati cu ochii pe usa cuptorului ca pe butelie. :) Daca sta prea mult in cuptor devine casanta si nu se mai poate rula. E bine sa taiati marginile care oricum devin mai uscate si sa fiti sigure ca se ruleaza usor fara a se rupe. Eu m-am trezit tarziu si rulada mea s-a crapat la capete.


Se unge blatul cu gemul de capsuni si se ruleaza cu ajutorul unui prosop. Se glazureaza cu ciocolata topita


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Rocsi 1

01.02.2013, 21:17

Iti ies minunate ruladele am observat!

diana_k 1

02.02.2013, 20:41

arata superrr rulada

madi_marin 1

02.02.2013, 20:48

wow...arata foarte bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de fructe de padure

de Rocsi 9

ieri la 20:09

 Orez cu muschiulet si mazare

ieri la 18:20

Desert prajitura din albusuri cu gem de afine, mere si bezea

de katty 5

ieri la 08:34

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem de caise