Rulada cu magiun

de iri_iri in Dulciuri, 21 Mar 2012 | 1834 vizualizari

 

..nu cred ca are nevoie de nici o introducere doar sa te uiti la ea si sa iti vina sa mananci!

 

INGREDIENTE

  • un cub drojdie,
  • 2 lingurite de zahar+o lingura de zahar,
  • un ou,
  • un pahar de lapte,
  • o cana de apa calda,
  • 3 linguri de ulei,
  • faina cat cuprinde,
  • magiun si unt pentru uns tava.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu magiun:

Pentru inceput se face o maia din drojdie, 2 lingurite de zahar, o cana de apa calda si 3 linguri de faina. Se lasa sa se umfle maiaua pana se dubleaza ca volum, apoi o adaugam peste faina impreuna cu laptele, oul, lingura de zahar si uleiul. Framantam un aluat usor de modelat care il lasam la crescut.


Dupa ce a crescut il impartim in doua si intindem o bucata pe care o ungem cu magiun si apoi o rulam si o asezam in tava care am uns-o cu unt in forma de colac. Cat se incige cuptorul, lasam sa creasca un pic in tava si apoi o bagam la cuptor pentru 40 de minute.


Merge perfect servita cu un pahar de vin demisec rose.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu magiun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

bubulina44 1

22.03.2012, 14:17

yummy!!!! mai ai?

iri_iri 1

22.03.2012, 17:03

ma bucur ca va place dar cu parere de rau s-a terminat demult

Sim0na 1

22.03.2012, 20:52

Foarte bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem de caise