Rulada cu spanac

de Lau in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2013 | 3938 vizualizari

 

Sursa caietul cu retete

 

INGREDIENTE

Aluat

  • 300 g spanac
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri de faina
  • 1 praf de sare

Umplutura

  • 300 g crema de branza
  • 2 linguri unt
  • 100 g sunca de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac:

Aluat-mixam albusurile cu un praf de sare,galbenusurile si mixam bine,adaugam spanacul(fiert inainte daca e proaspat)faina amestecata cu praful de copt.

Amestecam bine cu o lingura,turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Rasturnam cu grija pe alta foaie de copt cu fata in joc,rulam si lasam sa se raceasca.

Crema-mixam untul cu cream de branza,adaugam sunca de pui taiata cubulete si amestecam.

Desfacem rulada o ungem cu crema de branza si rulam din nou.

Invelim in folie alimetara si dam le rece 2 ore dupa care o taiem cu un cutit bine ascutit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Lau 1

05.06.2013, 15:26

mihaelar63 1

07.06.2013, 17:25

Ce fain arata

Lau 1

08.06.2013, 10:16

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv terina de branza cu masline