Rulada cu spanac

de Lau in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2013 | 1544 vizualizari

 

Sursa caietul cu retete

 

INGREDIENTE

Aluat

  • 300 g spanac
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri de faina
  • 1 praf de sare

Umplutura

  • 300 g crema de branza
  • 2 linguri unt
  • 100 g sunca de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac:

Aluat-mixam albusurile cu un praf de sare,galbenusurile si mixam bine,adaugam spanacul(fiert inainte daca e proaspat)faina amestecata cu praful de copt.


Amestecam bine cu o lingura,turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.


Rasturnam cu grija pe alta foaie de copt cu fata in joc,rulam si lasam sa se raceasca.


Crema-mixam untul cu cream de branza,adaugam sunca de pui taiata cubulete si amestecam.


Desfacem rulada o ungem cu crema de branza si rulam din nou.


Invelim in folie alimetara si dam le rece 2 ore dupa care o taiem cu un cutit bine ascutit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Lau 1

05.06.2013, 15:26

mihaelar63 1

07.06.2013, 17:25

Ce fain arata

Lau 1

08.06.2013, 10:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv trandafiri picanti